Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Προσευχή Αφθονίας.....!!!!!!

Δημιουργέ μου, 
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ευγνώμων με όλη μου την καρδιά, την ψυχή και τον νου και προσηλώνομαι στη Θεϊκή αφθονία που τώρα φανερώνεται μέσα από την προσωπική μου καλοτυχία και επιτυχία. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ έτοιμη να εκδηλώσω, να υποδεχθώ και να επιτρέψω στην Θεϊκή αφθονία να διεισδύσει σε όλα τα μέρη της ύπαρξης μου σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις, στην ολοκληρία των όψεων μου. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ευγνώμων σε εσένα Μητέρα/Πατέρα Θεέ για αυτήν την ευλογημένη ευημερία. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ μετακινημένος πέρα από κάθε φόβο και εκπληρώνω τα σχέδια Σου για μένα Μητέρα/Πατέρα Θεέ μου στον πλανήτη Γη και ακόμα πιο πέρα. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ανοιχτή να παραλάβω τα οικονομικά μου πλούτη, τις επιτυχίες μου, τα δώρα μου, την αφθονία μου, τις ευλογίες μου, τα ταλέντα μου και την εύνοια μου. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ μέσα στο συμβόλαιο μου. 

Τώρα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ απόλυτα έτοιμη να βιώσω τη Θεϊκή μου καταγωγή και για αυτό Σε ευχαριστώ Δημιουργέ μου για την έγκαιρη ανταπόκριση στην προσευχή μου. 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ απέραντα ευγνώμων στην Θεϊκή γενναιοδωρία. Μητέρα/ Πατέρα Θεέ μου, γεννηθήτω το θέλημα Σου μέσω ώμου. 

Και έτσι είναι Αμήν. (Επανάληψη 3 φορές)

Αγαπημένε υποσυνείδητε νου μου, 
Δια του παρόντος σε ενημερώνω ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ σε θέση να διατάζω, να προστάζω και να βεβαιώνω ότι αυτή η ευχή κατευθύνεται άμεσα στον Μητέρα/Πατέρα Θεό μου και ότι εκπέμπεται μαζί με το μάννα και τη ζωτική ενέργεια υποβάλλοντας, εκδηλώνοντας και καταδεικνύοντας την επιδίωξη αυτής της παράκλησης. Αμήν. 

Και έτσι είναι. 
Εισέπνευσε την παράκληση προς τον Μητέρα/Πατέρα Θεό 
μέσα από το τσάκρα της κορώνας του κεφαλιού σου έχοντας τα χέρια σηκωμένα ψηλάστο κεφάλι σου, στο σχήμα της ανοιχτής κούπας. 

Οραματίσου την πληθώρα των ευλογιών να πέφτει από ψηλά όπως το ντους και να σε λούζει, να σε ξεπλένει και να σε τυλίγει. 
Νιώσε την να διαποτίζει και να διαπερνά όλα τα μέρη της ύπαρξής σου, σε όλα τα επίπεδα, διαστάσεις και όψεις σου. 

Περίμενε 10΄΄-15΄΄ και συνέχισε : 
Κύριε Ιησού Χριστέ μου, η βροχή των ευλογιών Σου εκπορεύεται σε μένα και εμποτίζει αυτή την ύπαρξη σε όλα τα επίπεδα, διαστάσεις και όψεις με Θεϊκή Χάρη, Αφθονία, Δώρα, Ταλέντα, Σοφία, Αγάπη και Φως.
 
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ευγνώμων και σου στέλνω τις ευχαριστίες μου. 
Και έτσι είναι. ΑΜΗΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου