Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Μέγας Θεϊκός Διευθυντής......!!!!!!!!


Η διαμονή στο Θεό είναι η κατάσταση της δικής σας συνείδησης

Εγώ Είμαι ο Μέγας Θεϊκός Διευθυντής.

Ήρθα σήμερα για να σας κατευθύνω στο Θεϊκό Δρόμο. Ελπίζω πως όλοι όσοι διαβάζετε την επιστολή Μου ακολουθείτε το δρόμο του Θεού.

Και για αρχή θα ήθελα να ορθώσετε τους ώμους σας, να εισπνεύσετε βαθιά και να με χαιρετίσετε με πλατύ χαμόγελο, όπως καλωσορίζετε ένα καλοκαιρινό ξημέρωμα.

Ακριβώς έτσι! Και τώρα είμαστε έτοιμοι για την ομιλία μας. Πρέπει να σας πω με σιγουριά πως η υπευθυνότητα για την καλή σας διάθεση στηρίζεται ολοκληρωτικά σε σας. Αν εσείς συνεχώς κατσουφιάζετε τα φρύδια σας, σουφρώνετε τα χείλια σας και έχετε βασανιστική ταλαιπωρημένη έκφραση προσώπου, τότε θα έλκετε προς εσάς από τις εκτάσεις του κόσμου, ακριβώς τα ίδια κατσουφιασμένα σκυθρωπά πρόσωπα με ταλαιπωρημένα βλέμματα.

Να θυμάστε πως εσείς έλκετε από τον κόσμο αυτό το οποίο στέλνετε. Ολοκληρωτικά από εσάς εξαρτάται τι είδος ενέργειας στέλνετε στον κόσμο και σε τι κατάσταση βρίσκεστε.

Εσείς μόνοι σας κάνετε το πρόγραμμά σας κάθε μέρα. Μπορείτε να προγραμματίσετε τον εαυτό σας να είστε ευτυχισμένοι, τυχεροί, υγιείς και χαρούμενοι, αλλά μπορείτε και να τον προγραμματίσετε να βασανίζεται, να είναι λυπημένος, καταπιεσμένος, θυμωμένος, ακόμα και γεμάτος μίσος.

Όλα καθορίζονται μόνο από εσάς αγαπημένοι. Δεν υπάρχει στον κόσμο ούτε ένας άνθρωπος, ο οποίος να μπορεί να σας αναγκάσει να είστε σε αρνητική κατάσταση της συνείδησής σας. Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να σας αναγκάσει, είστε εσείς και κανείς άλλος.

Να γιατί εγώ σας συνιστώ να αρχίσετε την ημέρα σας με το να σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη σας και να χαμογελάσετε στον εαυτό σας. Αυτή είναι πολύ απλή μέθοδος, η οποία είναι προσιτή ακόμα και σε αυτούς από εσάς οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους φτωχό και ατυχή.

Εσείς γίνεστε ακριβώς αυτό το οποίο σκέπτεστε ότι είστε. Αυτός είναι ο νόμος στον κόσμο τον οποίο ζείτε. Και στην αρχή είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη γνώμη που έχετε για τον εαυτό σας. Πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα σε εσάς είναι εντάξει. Και το πιο σημαντικό είναι να πείσετε τον εαυτό σας πως μαζί σας πάντοτε είναι και ο Θεός. Τι μπορεί να σας τύχει στη ζωή αν ο ίδιος ο Θεός είναι μαζί σας και σας φροντίζει;

Να ζεις το Θεό, το να αισθάνεσαι το Θεό, αυτό είναι απλώς η κατάσταση της συνείδησής σας. Και αν θέλετε να ζείτε με το Θεό μόνιμα, αφήστε τον στην καρδιά σας και μετά από αρκετό καιρό θα καταλάβει όλη σας την ύπαρξη. Όπως ο ήλιος φροντίζει ολόκληρη τη Γη και όλα γύρω, έτσι ο Θεός μέσω εσάς θα φωτίζει τον κόσμο.

Απαραίτητο είναι κάθε ένας από εσάς να κατακτήσει τον μηχανισμό να αποκαλύπτει το Θεό μέσα του. Το να ζεις στο Θεό δεν σημαίνει το να αναπτύξεις σούπερ ικανότητες, να δέχεστε τις επιστολές μας και να διαβάζετε τη σκέψη. Το να ζεις το Θεό σημαίνει να έχετε συνεχώς καλή διάθεση, χαρά και αγάπη να σε κατακλύζουν.

Τα μάτια σας σας μαρτυρούν. Αν ζείτε στον Θεό τα μάτια σας ακτινοβολούν και εκπέμπουν το εσωτερικό σας φως. Αλλά αν διαλέξετε να ζείτε χωρίς Θεό, η ματιά σας σκοτεινιάζει και σταδιακά σβήνει.

Έχετε προσέξει πόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι, βαραίνοντας από τα προβλήματα και με μόνιμα κακή διάθεση και σκοτεινά βλέμματα υπάρχουν γύρω σας;

Εγώ θα σας πως όλα αυτά τα οποία προσέχετε στους άλλους ανθρώπους – όλα αυτά είναι παρόντα και σε εσάς.

Όταν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αλλάξετε προς τη χαρά, την καλή διάθεση, όλοι οι άνθρωποι γύρω σας θα γυρίσουν προς την άλλη πλευρά και εσείς θα προσέξετε τότε πόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω σας αρχίζουν να έχουν ακτινοβόλα μάτια και γλυκά χαμόγελα.

Μέσα στην ύπαρξή σας υπάρχει ένα κέντρο ελέγχου για τα τωρινά και τα μέλλοντα. Φυσικά εσείς εντελώς σωστά θα παρατηρήσετε πως τα σημερινά και τα μέλλοντα κατευθύνονται από τον Νόμο του Κάρμα και όλα αυτά τα οποία κάποτε δημιουργήσατε, συμπεριλαμβανομένου και των κακών καταστάσεων της συνείδησής σας. 

Έχετε απόλυτο δίκιο! Όμως προσπαθείτε να σκέπτεστε άσχημα πράγματα όλη την ώρα και περικυκλώνεστε από τηλεοράσεις σε κάθε δωμάτιο οι οποίες δείχνουν ταινίες φρίκης και περιπέτειας και τα νέα γεμάτα συμφορές και τρομοκρατικές πράξεις, όλο το 24άωρο, πιστεύετε ότι θα καλυτερεύσει η κατάστασή σας; 

Όμως ένα πολύ απλό πράγμα μπορεί να καλυτερεύσει την κατάστασή σας – κλείστε την τηλεόρασή σας. Σταματήστε την επαφή σας με ομιλίες για αρνητικές εκδηλώσεις στον κόσμο σας. Συγκεντρώστε την προσοχή σας σε θετικά πράγματα – λουλούδια, φύση, ζώα, τον ήλιο, τις εικόνες των Διδασκάλων. Περικυκλώστε το σπίτι και τις δουλειές σας με υπέροχες μορφές και φωτεινά χρώματα.

Απομακρύνετε όλα τα οποία δεν είναι Θεϊκή εκδήλωση από τη ζωή σας και παρακολουθείστε τον εαυτό σας. Αισθάνεστε πιο ελαφρά;

Ακούστε απαλή, χαρμόσυνη μουσική και σιγανές μελωδικές μάντρες να χαϊδεύουν τα αυτιά σας. Γεμίστε τον χώρο γύρω σας με θετική ενέργεια.

Εσείς πρέπει συνεχώς να ελέγχετε δύο πράγματα στη ζωή σας: την εσωτερική σας κατάσταση και το εξωτερικό σας περιβάλλον. Καθαρίστε τη συνείδησή σας από τις αρνητικές σκέψεις και τα αισθήματα και βγάλτε από το περιβάλλον σας τις λανθασμένες, μη-Θεϊκές μορφές.

Μόνο αυτά τα δύο πράγματα είναι ικανά να γυρίσουν τη χαρά στη ζωή σας και να γεμίσουν την ύπαρξή σας με αρμονία και αγάπη.

Πιστέψτε με αν πετύχετε να συντηρήσετε τον εαυτό σας σε καλή διάθεση θα μπορεί μέσα στην ύπαρξή σας να κυλήσει πιο πολύ Θεϊκή ενέργεια. Και η Θεϊκή ενέργεια η οποία κυλάει μέσα την ύπαρξή σας σαν δυνατή, απαλή ροή, έχει την δυνατότητα να πλύνει από τα δικά σας τέσσερα κατώτερα σώματα πολύ αρνητική καρμική ενέργεια. Και ούτε καν θα καταλάβετε πόσο εύκολα θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσάρεστη καρμική κατάσταση στη ζωή σας.

Πολλές φορές έχετε ακούσει αυτές τις συστάσεις, έτσι δεν είναι; Μπορεί να τις έχετε διαβάσει και στις επιστολές μας.

Απαντήστε μου σε μια απλή ερώτηση, αν είναι τόσο απλό να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο γιατί δεν το κάνετε;

Για εμένα και για τους άλλους Αναληφθέντες Διδάσκαλους είναι πολύ μεγάλο ερώτημα. Αυτή η κατάσταση, δεν σας θυμίζει την παραβολή, στην οποία ο Θεός στον καιρό της πλημμύρας συνεχώς σας στέλνει πότε βάρκα πότε πλοίο, εσείς αρνείστε τη βοήθειά του με την ελπίδα πως ο ίδιος Θεός θα σας σώσει;

Πως μπορούμε να σας σώσουμε όταν εσείς συνεχώς αρνείστε τη βοήθειά μας; Αυτό είναι αδύνατον. Όμως Εγώ ελπίζω πως σήμερα η επιστολή Μου θα σας ωθήσει να εξετάσετε πολλά πράγματα στο δικό σας περίγυρο και στις σχέσεις τις οποίες σας περιτριγυρίζουν στη ζωή.

Ο Θεός βρίσκεται συνέχεια κοντά σας. Μην επιμένετε σαν μικρά παιδιά: επιτρέψτε στο Θεό να μπει στη ζωή σας! Τώρα!

Εγώ Είμαι ο Μέγας Θεϊκός Διευθυντής.






© Messenger Tatyana Mickushina 
http://www.sirius-eng.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου