Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Το «πάμε πουθενά να φάμε τίποτε».... πώς τη βιώνουμε τελικά τη φράση αυτή και τόσες άλλες ...!!!!!!

Επαναπρογραμματισμός του υποσυνείδητου !!!
Το υποσυνείδητο του κάθε ένα από μας είναι προγραμματισμένο από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Ο προγραμματισμός αυτός είναι γεμάτος από ανασφάλειες, φοβίες, ανταγωνισμό. 

Για να μπορέσω να περάσω νέες πληροφορίες μέσα στο υποσυνείδητο χρειάζεται από μένα σταθερή εργασία. 

Χρειάζεται να λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου αντίθετες προτάσεις από αυτές που έχω τόσο καιρό συνηθίσει να λέω. Αν λοιπόν έχω σκέψεις επιβολής που με εξουσιάζουν και με κρατούν μακριά από την πραγματική μου ουσία. Τότε ήρθε η ώρα να τις αλλάξω και να μη νιώθω μιζέρια. 

Η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας ωστόσο έχει μέσα της μια μορφή κατεύθυνσης στην απόλυτη εξαθλίωση. Όπου και να γυρίσεις το μάτι σου και το αφτί σου ακούς τα ίδια και τα ίδια και κάποιες φορές χειρότερα. 

Στο χέρι μας είναι αργά και σταθερά να αλλάξουμε την εικόνα..!!! 

Αν νιώθουμε ότι θα πεινάσουμε.... αυτό θα γίνει. 
Αν όμως νιώθουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το λέμε συνέχεια και συνέχεια, τότε έχουμε τους καλύτερους οιωνούς στο πλευρό τόσο το δικό μας αλλά και όλων των διπλανών μας. Με πίστη κέρδισαν κάποτε οι προγονοί μας!!! Με πίστη θα κερδίσουμε κι εμείς.

Όποια αρνητική πρόταση έχετε και τη χρησιμοποιείτε αλλάξτε την σε θετική !!! Τη θετική πρόταση τη λέμε κάθε μέρα. Τότε κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να τη βιώνουμε στην πραγματικότητα.

Θυμηθείτε πως για να σας κάνουν να αγοράσετε ένα προϊόν θα πρέπει να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να το αγοράσετε!!!

Τώρα λοιπόν εσείς θα επιλεξετε να κατευθύνετε το δικό σας μυαλό σύμφωνα με αυτά που θέλετε και που πιστεύετε ότι τα αξίζετε!!! Εστιάζω σε αυτά που θέλω με αγάπη και πίστη.

Αν μέχρι εχθές έλεγα «Πάλι Δευτέρα είναι, ποιος πάει για δουλειά», «Γιατί να μην είναι κάθε μέρα Κυριακή», «πάμε πουθενά να φάμε τίποτε» ….. και τελικά αυτά βιώνουν σήμερα αρκετοί συνάνθρωποι μας. Ήρθε η ώρα να λέμε αυτά που θέλουμε και αυτά που εννοούμε. 

Μια πρόταση που ίσως θα μπορούσατε να αρχίσετε να δουλεύετε είναι:
ΑΝΟΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ!!!

ή αν δεν σας κάνει αυτή η πρόταση, δημιουργείστε εσείς όποια θέλετε. Μόνο να θυμάστε, πως για να αλλάξει το υποσυνείδητό σας το οποίο είναι χ χρονών θέλει από σας αφοσίωση και σταθερότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου