Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Ιωάννης του Θεού.......!!!!!!!

Ο Ιωάννης του Θεού (John of God ή Joao de Deus) είναι ένα medium (ενδιάμεσο) που λειτουργεί μέσω της έκστασης. Medium ονομάζουμε ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως πνευματικό ενδιάμεσο μεταξύ των ζωντανών και των νεκρών.

Ο Joao επιτρέπει σε πνεύματα του φωτός, να χρησιμοποιούν το σώμα του για τη θεραπευτική τους εργασία. Τα πνεύματα αυτά είναι Αγίων και ιατρών, που έρχονται μέσω του Ιωάννη του Θεού, χρησιμοποιώντας το σώμα του για να θεραπεύσουν ανθρώπους. 

Ο ίδιος ο Ιωάννης δεν έχει καμία ανάμνηση για αυτά που συμβαίνουν όσο βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης. Τα πνεύματα που εισέρχονται μέσα του, αναφέρονται ως «οντότητες». Υπάρχουν περίπου 37 οντότητες οι οποίες ενσωματώνονται αρκετά συχνά καθώς και πολλά ακόμη πνεύματα που είναι παρόντα και βοηθούν στις θεραπευτικές εργασίες.

Για περισσότερα από 50 χρόνια ο Ιωάννης του Θεού έχει βοηθήσει ανιδιοτελώς στη θεραπεία και καθοδήγηση εκατομμυρίων ανθρώπων, επιτρέποντας στις οντότητες ανώτερων δονήσεων να πράξουν μέσα από το σώμα του. Η θεραπεία που επιτυγχάνεται μπορεί να είναι σωματική, πνευματική ή και συναισθηματική.

Όταν η δυτική ιατρική και τρόπος σκέψης αποτυγχάνουν, αρκετοί άνθρωποι στρέφονται στη Θεία θεραπεία. Οι Άγιοι και οι ιατροί που ενεργούν μέσα από τον Ιωάννη του Θεού, θεραπεύουν ακόμη κι αν όλα τα υπόλοιπα έχουν αποτύχει.

Ο Ιωάννης του Θεού, João Teixeira de Faria το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε το 1942 σε μια μικρή πόλη της ηπειρωτικής Βραζιλίας, στην πολιτεία Goias. Ο πατέρας του ήταν ράφτης και η οικογένειά του ευσεβείς Καθολικοί, είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως πολλοί Βραζιλιάνοι εκείνη την εποχή αλλά και στις μέρες μας.

Σαν παιδί, ο Ιωάννης είχε μια ανεπτυγμένη ψυχική και μαντική ικανότητα όπως επίσης κι έναν ανεξάρτητο κι επαναστατικό πνεύμα, κάτι που προκαλούσε την αποβολή του από πολλά σχολεία. Κατάφερε να τελειώσει μόνο δυο χρόνια από το δημοτικό. Όμως ο νεαρός Ιωάννης δεν αποβαλλόταν μόνο από τα σχολεία. Το δυνατό του ταπεραμέντο δεν τον άφηνε να στεριώσει ούτε και στις διάφορες δουλειές που δοκίμαζε κατά καιρούς.

Μια μέρα είδε στο όνειρό του μια γυναίκα η οποία τον πρόσταξε να επισκεφθεί το κοντινό πνευματικό κέντρο (στη Βραζιλία υπάρχουν πάρα πολλά πνευματικά κέντρα). Η γυναίκα αυτή ήταν η Αγία Ρίτα. Εκεί είχε τη πρώτη του ενσωμάτωση και παρέμεινε για αρκετούς μήνες. 

Στο πνευματικό κέντρο εκπαιδεύτηκε στον Πνευματισμό, εξοικειώθηκε με έννοιες του κόσμου των πνευμάτων, όπως τη μετενσάρκωση και συνέχισε να εκτελεί τη θεραπευτική του εργασία. Μετά από αυτό το διάστημα ξεκίνησε να ταξιδεύει σε όλη τη Βραζιλία περιστασιακά, δουλεύοντας προσωρινά διάφορες δουλειές, αλλά κυρίως θεραπεύοντας ασθενείς.

Ήταν στα τέλη της δεκαετία του ’60 όταν μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης και διωγμούς, δουλεύοντας ως θεραπευτής ο γνωστός ενδιάμεσος και πνευματικός σύμβουλος του Joao, Chio Xavier, τον παρακίνησε να ξεκινήσει το θεραπευτήριο στην Abadiania.

O Ιωάννης, ενσωματώνοντας οντότητα, έχει επίσης εγχειρήσει τον εαυτό του. Όταν υπέστη ένα καρδιακό επεισόδιο λίγα χρόνια πριν, οι οντότητες εγχείρησαν το δικό του σώμα. Ήταν ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο γεγονός, αν σκεφτεί κανείς πως ο ίδιος ο Ιωάννης δεν αντέχει στη θέα του αίματος. Ευτυχώς για εκείνον, όπως και με όλες τις επεμβάσεις που πραγματοποιεί, δεν έχει καμία ανάμνηση από το χρόνο όπου είναι ενσωματωμένη κάποια οντότητα.

Η φήμη του πλέον, τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο εξαιρετικούς θεραπευτές της εποχής μας.

Εγώ δεν θεραπεύω κανέναν. Ο Θεός θεραπεύει και η άπειρη καλοσύνη του επιτρέπει στις οντότητες να θεραπεύουν και να συμβουλεύουν τα αδέλφια μου. Είμαι απλώς ένα εργαλείο στα Θεία χέρια Του.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Εδώ βρίσκονται οι απαντήσεις για κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που αφορούν το ταξίδι στην Αμπαντιάνια και στον Ιωάννη του Θεού.

1. Χρειάζεται να πληρώσω για να λάβω θεραπεία από τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Η θεραπεία είναι εντελώς δωρεάν. Ούτε ο Ιωάννης του Θεού, ούτε οι βοηθοί του πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Το μόνο που θα χρειαστεί να πληρώσετε είναι για τα φάρμακα – βότανα, εφόσον σας συνταγογραφηθούν κι αυτό επειδή η παραγωγή τους κοστίζει.

2. Χρειάζεται να προσκομίσω ιατρικές εξετάσεις όταν περάσω μπροστά από τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Οι οντότητες γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζεστε στο επίπεδο που βρίσκονται. Δεν χρειάζεται ούτε να αναφέρεται την πάθησή σας (σε περίπτωση που υπάρχει) ούτε να έχετε μαζί σας κάποια εξέταση.

3. Τι ακριβώς είναι το βότανο που συνταγογραφεί η οντότητα;
Το βότανο ονομάζεται πασιφλόρα ή ρολογιά στα Ελληνικά, και είναι ένα όμορφο αναρριχητικό φυτό που μπορείτε ουσιαστικά να το βρείτε οπουδήποτε. Δίνεται σε κάψουλες και η κάθε κάψουλα αντιστοιχεί σε ένα φλιτζάνι αφεψήματος με το συγκεκριμένο βότανο. 

Αν σας έδωσε η οντότητα πασιφλόρα, να θυμάστε πως το κάθε κουτί με κάψουλες, είναι ειδικά ενεργοποιημένο για το άτομο που συνταγογραφήθηκε. Ουσιαστικά, οι οντότητες τα ενεργοποιούν ώστε να λάβετε την απαραίτητη θεραπευτική ενέργεια.

4. Είναι η Αμπατζιάνια (Abadiania) ασφαλές μέρος;
Ναι, το χωριό είναι αρκετά ασφαλές και το επισκέπτονται κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Είναι φυσικό να είστε κι εσείς προσεκτικοί με τα αγαθά σας, να κρατάτε το διαβατήριο και τα υπόλοιπα χαρτιά σας σε ασφαλές μέρος και να κλειδώνετε πάντα το δωμάτιο του ξενοδοχείου όταν φεύγετε από αυτό. 

Αν και δεν υπάρχει κίνδυνος εγκληματικότητας στο μέρος που βρίσκεται η κάζα, θα δείτε πως η αστυνομία είναι συνεχώς παρούσα, μετά από συνεννόηση με τον Ιωάννη του Θεού.

5. Τι είδους πρίζες υπάρχουν στη Βραζιλία;
220volt και 50hertz. Αν αποφασίσετε να φέρετε μαζί σας κάποια ηλεκτρική συσκευή όπως φορητό υπολογιστή ή πιστολάκι για τα μαλλιά, θα χρειαστείτε μετατροπέα, καθώς ο τύπος της υποδοχής είναι διαφορετικός. Με τον φορτιστή του κινητού συνήθως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

6. Υπάρχει διαθέσιμο internet;
Ναι υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν υπολογιστή με σύνδεση στο Internet με μικρή χρέωση. Καθώς και ασύρματα δίκτυα είναι διαθέσιμα στις καφετέριες και σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία.

7. Θα πρέπει να φοράω λευκά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού;
Όχι. Χρειάζεται να φοράτε λευκά μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδριών της κάζας. Δηλαδή κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Τα παπούτσια μπορούν να είναι οποιουδήποτε χρώματος. Όλες τις υπόλοιπες μέρες και ώρες, μπορείτε να φοράτε ότι χρώμα επιθυμείτε.

8. Χρειάζεται να είμαι Χριστιανός/ή ώστε να επισκεφθώ τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Η δουλειά που πραγματοποιείται στη κάζα είναι ένας συνδυασμός Χριστιανισμού και Πνευματισμού. Αλλά έρχονται άνθρωποι ανεξάρτητα από την θρησκεία στην οποία πιστεύουν. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι !

9. Τι εννοούμε με τους όρους «ορατή» και «αόρατη επέμβαση»;
Οι περισσότερες επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στη κάζα είναι αόρατες και δρουν σε ανώτερα επίπεδα. Το φυσικό σώμα, επηρεάζεται έμμεσα μόνο. Όσοι λαμβάνουν αόρατο χειρουργείο, βρίσκονται σε ένα δωμάτιο μαζί με ανθρώπους που εγχειρίζονται στην ίδια στιγμή. Στη συνέχεια υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ακολουθείτε.

Κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να πραγματοποιήσει η οντότητα μέσω του Ιωάννη του Θεού ορατή επέμβαση. Σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν τομές, αφαίρεση όγκων, ράμματα ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Ο Ιωάννης του Θεού διαβεβαιώνει πως αυτό δεν είναι απαραίτητο προκειμένου να λάβουμε τη θεραπεία, απλώς αρκετοί άνθρωποι χρειάζονται να δουν ένα σημάδι επάνω τους ώστε να πειστούν πως έχουν θεραπευτεί. 

Ο λόγος που συνεχίζονται να γίνονται ορατές επεμβάσεις είναι μόνο για να «αυξήσει την πίστη». Οι άνθρωποι που επιλέγουν την ορατή επέμβαση δεν βιώνουν πόνο, δεν μολύνονται και ΑΝ αιμορραγήσουν είναι ελάχιστα.

10. Πόσα άτομα βλέπει σε κάθε συνεδρία η οντότητα μέσω του Ιωάννη του Θεού;
Όλους όσους βρίσκονται στη κάζα για αυτό το σκοπό. Ο Ιωάννης του Θεού παραμένει στη κάζα, μέχρι να περάσει από μπροστά του και ο τελευταίος ενδιαφερόμενος.

11. Πόσο χρόνο χρειάζεται να παραμείνω στην Αμπαντιάνια ώστε να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου;
Μπορείτε να μείνετε για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε! Η οδηγός προτείνει ως ελάχιστο τις δυο εβδομάδες και αυτό είναι και το διάστημα που διαρκούν τα ταξίδια συνήθως. Η θεραπεία σας, εξάλλου δεν διακόπτεται όταν φεύγετε. Το κανάλι παραμένει ανοιχτό, όσο αναζητάτε βοήθεια και καθοδήγηση από τις οντότητες του φωτός !
Ιωάννης του Θεού




1 σχόλιο: