Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τι είναι το Karuna ρέικι......!!!!!!!!

Το Karuna ρέικι ξεκίνησε το 1995 από τον William Lee Rand και λέγεται αλλιώς το ρέικι της συμπόνιας.

H λέξη Karuna είναι σανσκριτική και αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε πράξη γίνεται για να ελαττώσει την πόνο, δηλαδή οποιαδήποτε πράξη συμπόνιας. Όταν οι άνθρωποι βιώνουν τη φώτιση, τότε όλα τα όντα είναι ένα. Έτσι, όταν συμπονούμε, συμπονούμε όλους χωρίς καμία διάκριση, γιατι όλοι είμαστε ένα. 

Όσο βοηθάμε τους άλλους στο θεραπευτικό τους ταξίδι, ωφελούνται όλοι. Όπως θέλουμε να επουλώσουμε τις δικές μας πληγές, με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να γιατρευτούν οι πληγές όλων. 

Το Κaruna είναι η ποιότητα των φωτισμένων οντοτήτων με την οποία δουλεύουν για να σταματήσουν τον πόνο στη Γη. Συνεχώς στέλνουν απεριόριστη θεραπευτική ενέργεια και καθοδήγηση, αλλά δεν είναι όλοι δεκτικοί σε αυτήν. Όσο εξελίσσουμε το Κaruna σε εμάς τους ίδιους, όχι μόνο βοηθάμε τους άλλους, αλλά γινόμαστε και πιο δεκτικοί στο Κaruna που αποστέλλεται από τις φωτεινές οντότητες. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνουμε και την δική μας θεραπευτική διαδικασία.

Το Κaruna ρέικι μας ανοίγει ώστε να μπορούμε να εργαστούμε στενότερα με όλες τις φωτεινές οντότητες. Την ενέργειά του τη βιώνουμε ως απεριόριστη αγάπη και συμπόνια.

Εκπαίδευση Karuna ρέικι
Την εκπαίδευση στο Karuna ρέικι μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι έχουν λάβει την εκπαίδευση του Master του ρέικι. Περιλαμβάνει δύο επίπεδα, με δύο μυήσεις. Αυτό το σύστημα διδάσκεται από το 1994 και είναι πολύ αποτελεσματικό και δυνατό. Πολλοί το βρίσκουν ακόμα πιο δυνατό από το παραδοσιακό Usui ρέικι. Δουλεύει σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο και όσοι το χρησιμοποιούν αισθάνονται μία δυνατότερη σύνδεση με τους ανώτερους δασκάλους. Δεν αντικαθιστά το Usui ρέικι, αλλά είναι το επόμενο βήμα.

Τα σύμβολα
Το πρώτο σύμβολο προετοιμάζει για βαθιά θεραπεία και βοηθάει σε θέματα προηγούμενων ζωών. Βοηθάει στην απελευθέρωση του κάρμα και θέματα που βρίσκονται σε κυτταρικό επίπεδο. Το δεύτερο σύμβολο θεραπεύει πολύ βαθιά, διαλύει αρνητικά μοτίβα, σκιές και αρνήσεις. Θεραπεύει το σκοτεινό μας εαυτό. Το τρίτο σύμβολο μας γεμίζει και μας επαναφέρει την ισορροπία. Το τέταρτο σύμβολο βοηθάει στη γείωση και στην επαναφορά στην πραγματικότητα. Τα σύμβολα του δεύτερου επιπέδου έχουν ακόμα υψηλότερη δόνηση και είναι πιο δυνατά. Τα σύμβολα του Karuna ρέικι χρησιμοποιούνται ακριβώς όπως τα σύμβολα του Usui ρέικι. 

Dance, Love, Sing, Live....!




Φαίη Γιάνναρου
Usui Reiki Master Practitioner - Karuna Reiki Practitioner
Συντονίστρια σεμιναρίων σωματικής έκφρασης και αυτογνωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου