Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη με τη Φωτεινή Κεχαγιά......!!!!!!

EN-GR : Σας καλοσωρίζουμε στα Ενημερωτικά Γράμματα. Είστε από τις πολύ γνωστές παρουσίες στον χώρο της πνευματικότητας με ιδιαίτερη κατεύθυνση την σχέση με τους αγγέλους. Πείτε μας πως προέκυψαν οι άγγελοι στην ζωή σας και με ποιά αφορμη αποφασίσατε να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά με τον πνευματικό δρόμο. Μιλήστε μας επίσης λίγο για εσάς και τις σημερινές σας δραστηριότητες.

Φωτεινή Κεχαγιά : Γεια σας και καλώς σας βρίσκω! Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι είχα ένα πολύ όμορφο βίωμα στις 4/10/08, που μου άλλαξε τη ζωή. Συνέβη στη πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, έπειτα από μία μεγάλη ερωτική απογοήτευση, όταν ένιωσα ξαφνικά, μία ζεστή ενέργεια να έρχεται από ψηλά και να κατεβαίνει στη καρδιά.

Εκεί έκανε δύο κύκλους και έφυγε και πάλι προς τα πάνω. Διήρκεσε ορισμένα δευτερόλεπτα, αλλά στο τέλος της διαδικασίας αυτής, εγώ είχα αλλάξει μία για πάντα! Λίγους μήνες μετά μυήθηκα στη θεραπευτική τέχνη του Αγγελικού Ρέικι και από τότε κάνω θεραπείες, σεμινάρια, γράφω βιβλία κ.α

EN-GR : Τον τελευταίο καιρό ζούμε μία περίοδο απογοήτευσης και απελπισίας συνδεμένη με την κρίση στην Ελλάδα. Τι θα μπορούσε ο καθημερινός άνθρωπος να κάνει για να απεγκλωβιστεί από αυτήν την ανασφάλεια και φόβο που κυριαρχεί στην εποχή του. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πρακτικές που θα μπορούσε να ακολουθήσει;

Φωτεινή Κεχαγιά : Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι δημιουργός της ζωής του και αυτό δεν είναι απλά μία προσωπική άποψη, αλλά μία συμπαντική αλήθεια. Είναι δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να το δεχτούν αυτό. Συχνά με ρωτούν “αν είναι αλήθεια ότι ο καθένας είναι ο δημιουργός της ζωής του, τότε θέλεις να μας πεις ότι εκείνο το παιδί στην Αφρική επέλεξε να ζει αυτή τη ζωή; ή εκείνος ο άνθρωπος, που έχει εκείνη την αρρώστια, είναι επιλογή του;”

Εγώ κοιτώ τους ανθρώπους στα μάτια και με χαμόγελο τους λέω πως ναι και έπειτα επεξηγώ. Αν ισχύει πως ο άνθρωπος είναι ενσάρκωση του Θείου, όπως όλοι οι μεγάλοι Δάσκαλοι έχουν πει χιλιάδες χρόνια τώρα, τότε για κάποιο λόγο, αυτή η ιερή οντότητα, που ο άνθρωπος είναι, επέλεξε σύμφωνα με το κάρμα του και το Ανώτερο Καλό του, να βιώσει το χ ή το ψ σε αυτή την ενσάρκωση. 

Επιπλέον, είναι ένα καλό σημείο να αναρωτηθεί κάποιος σε ποιόν πιστεύει και αν ο δικός του Δημιουργός, είναι μία οντότητα, κάπου εκεί ψηλά και μακριά, που κάνει λάθη, αφήνει τον έναν να πεινάει, τον άλλο να πονάει κτλ. 

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι ένας μικρός Χριστός, που όταν το θυμηθεί αυτό, θα αρχίσει να ζει συνειδητά και να ενσαρκώνει την αγάπη, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όπου και να βρίσκεται, ότι και αν συμβαίνει.

Αντίστοιχα για την κατάσταση της χώρας στην οποία σε αυτή την ενσάρκωση έχουμε βρεθεί, είναι μία κατάσταση αλλαγής και διεύρυνσης. Το παλιό πεθαίνει και τη θέση του παίρνει το καινούριο. Αλλάζουν παλαιά συλλογικά πρότυπα και αυτό είναι λογικό πως δεν είναι αρεστό από το κατώτερο εγώ του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, αλλά και όλων μαζί, συλλογικά.

Στη πραγματικότητα είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για το Πνεύμα. Ο παλαιός άνθρωπος, προ κρίσης, ήταν ένας άνθρωπος εστιασμένος στο πρώτο και δεύτερο τσάκρα, δηλαδή χρήματα και σεξ και αυτά όχι στην πιο εκλεπτυσμένη τους εκδοχή, δηλαδή αφθονία και ιερή ένωση. 

Τώρα εκείνος ο άνθρωπος έχει αλλάξει ή είναι σε διαδικασία αλλαγής και αυτά είναι πολύ καλά νέα. με άλλα λόγια ανεβαίνουμε στη καρδιά, ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό μας εαυτό, πως να βρίσκουμε τη χαρά, την ψυχική και νοητική γαλήνη μέσα από την αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό και όλα αυτά είναι δώρα της κρίσης! Τι να πω; Βροχή οι ευλογίες πέφτουν πάνω από κάθε άνθρωπο, ολόκληρη την Ελλάδα και την Ανθρωπότητα.

Όλες αυτές είναι διαδικασίες, που σε κάποιους θα λειτουργήσουν αυτόματα και σε άλλους όχι. Κάποιος, που επιθυμεί να προχωρήσει στη ζωή του και θέλει να φύγει από τη βολική θέση του θύματος και να έρθει στην υπεύθυνη θέση του δημιουργού της ζωής του, μπορεί να αρχίσει να κάνει διαλογισμό. 

Στο κανάλι μου στο Youtube, έχω αναρτήσει τον Αγγελικό Διαλογισμό, όπου έχουν παρακολουθήσει δωρεάν, πάνω από 20.000 άτομα. Εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί και είναι διαθέσιμος σε όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να συνδεθούν με το Αγγελικό Βασίλειο και να λάβουν θεραπεία. 

Πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις φαινομενικά δύσκολες μέρες, βρίσκουν θαλπωρή και υποστήριξη στους Αγγέλους, ανάμεσα τους και εγώ. Καθημερινά συνδέομαι μαζί τους, όπου και αν βρίσκομαι. Οι Άγγελοι δεν θέλουν επισημότητες, είναι οι καλύτεροι μας φίλοι, μας αγαπούν, μας καθοδηγούν, μας προστατεύουν συνεχώς, δεδομένου όμως ότι υπάρχει ο Νόμος της Ελεύθερης Βούλησης, ο καθένας είναι ελεύθερος να τους ζητήσει να έρθουν στη ζωή του ή όχι. 

Είναι θαυμάσια η ελευθερία αυτή. Ο Δημιουργός σου έδωσε την ευκαιρία για εξέλιξη και σου λέει “Πάρε όσο χρόνος θέλεις, σε αγαπώ όπως και να χει, για μένα είσαι το ιερό μου παιδί και όταν θυμηθείς τη καταγωγή σου, κάλεσε τις στρατιές των Αρχαγγέλων κοντά σου και δες τα πάντα να παίρνουν χρώμα, να απογειώνονται, να γίνονται γιορτή!”

EN-GR : Πιστεύετε στην ευτυχία; Aν ναι τι είναι για εσάς ευτυχία.

Φωτεινή Κεχαγιά : Πιστεύω στην ευτυχία, στην αγάπη, στην ελπίδα, στην υγεία, την αφθονία και όλες τις όμορφες ποιότητες του θηλυκού, που υλοποιούνται στη γη, μέσα από τους ανθρώπους και όλα τα Βασίλεια. Είμαι ευτυχισμένη όταν μιλάω με τα δέντρα, πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ, όταν κοιτάζω το σκυλί μου στα μάτια, όταν κάποιος άνθρωπος μου ανοίγει τη καρδιά του, όταν μιλώ με τους Αγγέλους μέσω της εσωτερικής σκέψης και άλλα πολλά.

EN-GR : Τελικά ποιός πιστεύετε είναι ο σκοπός της ζωής του ανθρώπου. Γιατί ζούμε και τι θα πρέπει να κάνουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας.

Φωτεινή Κεχαγιά :Ο Σκοπός της ζωής του ανθρώπου είναι να έρθει στη γη, να τελειώσει με το κάρμα του, να ξεκινήσει να υπηρετεί με αγάπη τους συνανθρώπους του και κάποια στιγμή να φθάσει στη Φώτιση. δεν υπάρχει λόγος προσκόλλησης στην ύλη, όταν έχεις πάρε όλα τα μαθήματα και έχεις τελειώσει με όλα τα Καρμικά Χρέη. Τώρα για τον Σκοπό της ζωής του κάθε ανθρώπου, για αυτή την συγκεκριμένη ενσάρκωση, χρειάζεται προσωπικό ραντεβού και Channeling.

EN-GR : Πείτε μας λίγο για τα μελλοντικά σας σχέδια και ποιό θα ήταν ένα σημαντικό όνειρο που θα θέλατε να εκπληρώσετε σε αυτήν την ζωή.

Φωτεινή Κεχαγιά : Τα σχέδια μου για το μέλλον, είναι αυτό που ήθελε από πάντα η μικρή Φωτεινή, να εκδόσω τα βιβλία μου σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Και με τη βοήθεια των Αγγέλων, θα γίνει και αυτό. Το σημαντικότερο όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιήσω σε αυτή τη ζωή; Να ενωθώ σε επίπεδο Δίδυμης Φλόγας με το άλλο κομμάτι μου στη γη και μαζί να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα.

Σας ευχαριστώ! Αγάπη και φως στη ζωή σας τώρα και πάντα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου