Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αρχάγγελος Καμουήλ.....!!!!!!!!!

Αρχάγγελος Καμουήλ, ο Άγγελος της άνευ όρων αγάπης και της λατρείας. Ο Αρχάγγελος Καμουήλ με το εκπληκτικό του φως, είναι ο Άγγελος που σας βοηθάει να ανακαλύψετε, να δυναμώσετε και να εκθέσετε τη φλόγα αγάπης που έχετε μέσα σας. Σίγουρα έχετε νιώσει κάποια στιγμή ένα φτερούγισμα στο στομάχι σας. Πιστεύετε ότι είναι πολύ πιθανόν εκείνη τη στιγμή να είναι δίπλα σας ο Αρχάγγελος Καμουήλ. 

Ερμηνεία ονόματος : Αυτός που βλέπει τον Θεό, Αυτός που αναζητά τον Θεό.
Αρετές: Αγνή αγάπη και συγχώρεση.
Ακτίνα: Τρίτη Ακτίνα, η ροζ. 
Χρώμα: Ροζ
Χρώμα κεριού: Κίτρινο και Ροζ.
Ημέρα: Τρίτη
Πλανήτης: Άρης
Τσάκρα: 4ο (καρδιά)

Κρύσταλλοι: Ροδόχρους χαλαζίας, σμαράγδι, νεφρίτη, τουρμαλίνη καρπούζι.
Έλαια: Τριαντάφυλλο, λεβάντα, περγαμόντο, νερόλι, γεράνι.
Βότανα: Χαμομήλι, ρίζα αγγελικής και φασκόμηλο
Σωματική σύνδεση: Ώμοι, καρδιά, πνεύμονες, χέρια και δέρμα.

Πνευματικά δώρα: Αγάπη, συμπόνια, έλεος, δημιουργικότητα, συγχώρεση. Βοηθάει στην χαμηλή αυτό-εκτίμηση και αυτοπεποίθηση, καθώς και στο άνοιγμα του τσάκρα της καρδιάς.

Παγκόσμια υπηρεσία: Επίλυση των εθνικών και φυλετικών προβλημάτων και εντάσεων.
Προστάτης & βοηθός: Προσφέρει προστασία από τις κακόβουλες προθέσεις, τη συκοφαντία και τις παρανοήσεις. Βοηθάει στις νέες φιλίες και σχέσεις, και στην συνύπαρξή μας με άλλους ανθρώπους. Μας προσφέρει τη βοήθεια του για να βρούμε δουλειά καθώς και για να βρούμε κάποιο αντικείμενο που έχουμε χάσει. 

Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο: όταν θέλουμε να θεραπεύσουμε την καρδιά μας από τον πόνο, την απώλεια και την αρνητικότητα. Όταν θέλουμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας. Όταν θέλουμε να απελευθερωθούμε από φόβους που μας κρατούν χαμηλά την αυτοπεποίθησή μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να αγαπήσουμε μέρη του σώματός μας που τα έχουμε απορρίψει ή που τα έχουμε κρίνει ως απωθητικά. Επίσης μπορούμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του Αρχάγγελου Καμουήλ όταν νιώθουμε σωματική ένταση η υποφέρουμε από κάποια ψυχοσωματική ασθένεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου