Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αρχάγγελος Ναθαναήλ......!!!!!!!

Ο Αρχάγγελος του σκοπού της ζωής. Ο Άγγελος της φωτιάς και της κάθαρσης, της ενέργειας και της πνευματικότητας. Μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της χαράς και του πάθους, της αγάπης και της αυτοίασης, της αφθονίας και της ευημερίας. 

Καθαρίζει το μυαλό μας από τις πολλές σκέψεις, διώχνει μακριά κάθε αμφιβολία και φόβο. Ουσιαστικά επουλώνει και θεραπεύει με Αγάπη και Φως, τις σκέψεις μας. Μετουσιώνει την εσωτερική μας φλόγα και ενέργεια στον Ανώτερο μας Εαυτό. Μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για την πνευματική μας αλλαγή. 

Ερμηνεία ονόματος : ο Θεός έχει δοθεί
Ενέργεια : Θεραπεία, δύναμη, πάθος, προστασία.
Αρετές : Αφθονία, ευημερία, καθαρισμός σώματος και πνεύματος.

Χρώμα : Κόκκινο, πράσινο, μπλε
Στοιχείο : Φωτιά
Τσάκρα : Όλα

Κρύσταλλοι : Γρανάτης, Ρουμπίνι, Καρνεόλη, Αιματόλιθος, Χαλαζίας, Σοδαλίτης, Λάπις Λαζούλι, Τυρκουάζ, Αχάτη μπλε & μαύρο, Τουρμαλίνη πράσινη & μπλε, Μαλαχίτης, Χρυσόκολλα, Αβεντουρίνη πράσινη, Χαλαζίας ροζ και Αμέθυστος. 

Αιθέρια Έλαια : Τριαντάφυλλο, κανέλα, γιασεμί, υλάνγκ-υλάνγκ και όλα τα εσπεριδοειδή.
Σύμβολο : Φωτιά, Ήλιος, Αστέρια, Καρδιά

Σωματική σύνδεση : Ο Αρχάγγελος Ναθαναήλ συνδέεται με την θεραπεία και την καλή υγεία του σώματος. Βοηθάει, επίσης στην θεραπεία νευρολογικών και εκφυλιστικών ασθενειών.

Παγκόσμια υπηρεσία: ενθαρρύνει να συμμετέχουμε σε έναν συλλογικό σκοπό, στο σκοπό της ανθρωπότητας. Θεραπεύει και να προστατεύει την Γη και όλες τις ζωές πάνω σε αυτήν. 
Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο: για να μας προστατέψει και να μας καθαρίσει από κάθε αρνητική ενέργεια. Να μας βοηθάει στο να διαχειριστούμε τα πάθη μας και την ενέργεια μας και να μεταλλάξουμε την πνευματική μας φωτιά σε ενεργητική δράση. 

Με το στοιχείο της φωτιάς και της αγάπης, μας ενδυναμώνει και μας βοηθάει να εμμένουμε εστιασμένοι στις επιθυμίες της καρδιάς μας. μας παρέχει την δύναμη και την ενέργεια να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας.

Μας βοηθάει να είμαστε γειωμένοι και με ασφάλεια πάνω στη Γη και ταυτόχρονα η ενέργεια του μας συνδέει με το Σύμπαν. Μας παρέχει σύνδεση με τις υψηλότερες ενέργειες πάνω στη Γη, καθώς και με τις αγγελικές σφαίρες και με όλες τις ανώτερες κοινότητες. 

Αποκαλύπτει την μοναδικότητα μας, την ταυτότητα μας, την σύνδεση μας με τον Θεό - εαυτό, την ανεξάντλητη δημιουργικότητα και τις χωρίς όρια δυνατότητες μας. Η μουσική, ο χορός, το θέατρο, η ποίηση, η λογοτεχνία, η φιλοσοφία και ο διαλογισμός είναι μονοπάτια για τον Αρχάγγελο Ναθαναήλ που αποκαλύπτουν το μεγαλείο της θείας δημιουργίας και παρέμβασης. Με την πνευματικότητα επέρχεται η απελευθέρωση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, η θεία αρμονία και η ουράνια γνώση. 

Ο Αρχάγγελος Ναθαναήλ πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί την ενέργεια του Ήλιου και των άστρων για να θεραπεύσει τον σωματικό πόνο και ασθένειες, και βοηθάει με την ενέργεια του στην διαδικασία της κρυσταλλοθεραπείας. 

Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ναθαναήλ κατά την διάρκεια του διαλογισμού σας ή της θεραπείας σας, για να σας ανοίξει το τρίτο μάτι με το θείο χρυσό Φως και να σας βοηθήσει να συνδεθείτε μέσω της Αγάπης με τις Ανώτερες Δυνάμεις. Με εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη, ζητήστε του, με την Αγάπη του και το Φως του να επουλώσει τις εσωτερικές σας πληγές. 

Σημαντικό, είναι να έχετε αποφασίσει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να δεχθείτε την θεότητα που υπάρχει μέσα σας. Η βοήθεια του είναι πολύτιμη για οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε στην ζωή σας με σκοπό το ανώτερο καλό σας. 

Προσευχή : Αρχάγγελε Ναθαναήλ ζητώ την ευλογία σου και την καθοδήγηση σου για να δημιουργήσω εκπληκτικά πράγματα με θεία έμπνευση και αρμονία. Για να μεταμορφωθώ σε ένα λαμπερό και υπέροχο πλάσμα, και να ζήσω μία θαυμάσια & θαυμαστή ζωή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου