Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Σκοπός της Ζωής - Nτάρμα......!!!!!!!!

Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε ένα μοναδικό χάρισμα, μια θεία κλήση, ένα ταλέντο, στο να κάνουμε κάτι καλύτερα από όλους τους άλλους, καθώς κι έναν μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο για να το εκφράζουμε.
Έχουμε έρθει να υπηρετήσουμε ένα σκοπό.

Τα 3 στοιχεία για τον Σκοπό της Ζωής μας :

1. Εσωτερικός Εαυτός. 
Ο καθένας μας έχει έρθει εδώ για να ανακαλύψει τον Αληθινό του Εαυτό. Να μάθει από μόνος του , να νιώσει, να κατανοήσει πως ο Αληθινός του Εαυτός είναι πνευματικός και ότι είμαστε πνευματικά όντα με υλική μορφή.
Να ανακαλύψουμε ΄τι μέσα μας υπάρχει ένας εμβρυακός Θεός, που περιμένει να γεννηθεί, προκειμένου να εκφράσουμε τη Θεϊκότητα μας.

2. Η έκφραση των μοναδικών χαρισμάτων μας.
Κάθε άνθρωπος έχει ένα ταλέντο, ένα χάρισμα, κάτι που του αρέσει να κάνει πολύ και το κάνει καλά. Μπορεί να είναι κάτι κοινό ή κάτι διαφορετικό, όμως ότι και να είναι, το εκφράζει με τρόπο μοναδικό.
Βρείτε τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει όταν το κάνετε και ο χρόνος κυλά χωρίς να το καταλάβετε.

3. Η υπηρεσία προς την ανθρωπότητα.
Αναρωτηθείτε:
« Πώς μπορώ να βοηθήσω τους άλλους με αυτό που μου αρέσει να κάνω; »
Όταν συνδυάσετε την ικανότητα να εκφράζετε το χάρισμα σας με την υπηρεσία προς την ανθρωπότητα, τότε εκπληρώνετε το σκοπό της ζωής σας.

Αν σε αυτό προστεθεί η συνηδειτοποίηση της πνευματικότητας σας, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε μέσα στην απεριόριστη αφθονία, αφού αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αποκτήσετε.

Κάντε ένα κατάλογο με αυτά που θεωρείτε ότι είναι τα χαρίσματα σας. Γράψτε όλα όσα σας αρέσει να κάνετε. Έπειτα αναρωτηθείτε, πώς μπορείτε μέσα από αυτά να προσφέρετε και στους άλλους.

- Τι θα κάνατε αν δεν σας απασχολούσαν τα οικονομικά θέματα και είχατε οικονομικό πλούτο, και απεριόριστο χρόνο στη διάθεση σας;

Αν συνεχίζετε να κάνετε αυτό που κάνετε και τώρα, τότε ακολουθείτε την αποστολή σας!

Για κάθε πρόθεση ή επιθυμία σας μπορείτε να αναρωτηθείτε ξανά: 
« Πώς αυτό που θέλω θα με εξυπηρετήσει και πώς θα εξυπηρετήσει όλους τους άλλους με τους οποίους έρχομαι σε επαφή;»

Αν δείτε ότι η επιθυμία σας όταν εκπληρωθεί θα σας προσφέρει αληθινή χαρά και ολοκλήρωση, όχι μόνο σε σας αλλά και σε όσους επηρεάζονται από τις ενέργειες σας, τότε η επιθυμία-πρόθεση σας, με τη βοήθεια του Σύμπαντος, του μη υλικού , θα συνθέσει από μόνη της την πραγματοποίηση της.

Το πρόβλημα είναι όταν η δημιουργία μιας πρόθεσης εναντιώνετε σε κείνη του Σύμπαντος.

Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τον Θεϊκό τους εαυτό, μπορούν να αποκαταστήσουν τη δύναμη της πρόθεσης! Η πρόθεση είναι ο μηχανισμός με τον οποίο το Πνεύμα μεταμορφώνεται σε υλική πραγματικότητα.

Ανακαλύψτε τη Θεϊκότητα σας, βρείτε τα ταλέντα σας , εξυπηρετείστε την ανθρωπότητα, και θα αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε και επιθυμείτε, με τη βοήθεια της Ανώτερης Δύναμης που υπάρχει μέσα σας και σε ολόκληρο το Σύμπαν. Με τα 3 αυτά βήματα, μια σειρά γεγονότων θα αρχίσει να κινητοποιεί και να ανοίγει το δρόμο σας προς το σκοπό της ζωής σας. 

Η «καλή τύχη» θα γίνει μέρος της καθημερινότητας σας, αφού συνηδητοποιήσετε ότι «τύχη» δεν είναι τελικά κάτι «τυχαίο», αλλά είναι στην ουσία είναι απλά η λέξη που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το θαυμαστό!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου