Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ένα θαύμα την ημέρα........!!!!

Πώς θα σας φαινότανε, αν κάθε πρωί που ξυπνάτε, αντί να αρχίσετε να σκέφτεστε τα ''βάσανα'' και τα προβλήματα που σας περιμένουν, αντί να κατσουφιάζετε προκαταβολικά για τη κίνηση που θα συναντήσετε, και για τους ιδιότροπους πελάτες που έχετε να αντιμετωπίσετε, αν αντί για όλα αυτά, καθίσετε για λίγο και αναρωτηθείτε: 

« Τι θαύμα θα γίνει σήμερα; Τι καλό θα συμβεί κι αυτή τη μέρα; »

Και έπειτα να αρχίσετε να σκέφτεστε τη μέρα σας, έτσι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι! Δεν θα σας πάρει, παρά μόνο μερικά λεπτά, ακόμα και δευτερόλεπτα αν δεν έχετε χρόνο. Και πώς θα σας φαινότανε, αν όλα αυτά που δείτε με τα μάτια της φαντασίας σας το πρωί, αρχίσουν να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας; 

Ευγενικοί πελάτες, χαμογελαστοί συνάδελφοι, εσείς με μια υπέροχη διάθεση, και τελικά ως εκ θαύματος, να γίνει και κάτι αναπάντεχα ευχάριστο, που δεν το περιμένατε με τίποτα! 

Ασφαλώς όλα αυτά, δεν θα είναι καθόλου τυχαία, γιατί δεν υπάρχει πραγματικά αυτή η λέξη, με το νόημα που της δίνουμε. ''Τυχαία'' λέμε εκείνα, που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με την τετράγωνη και στενή λογική μας. Τίποτα δεν γίνετε τυχαία! Όλα όσα μας συμβαίνουν, είναι αποτέλεσμα δικών μας ενεργειακών εκπομπών, συνειδητών και βέβαια κυρίως ασυνείδητων. 

Ο Νόμος της Έλξης, κινητοποιεί το Νόμο της Συγχρονικότητας, που με τη σειρά του, οργανώνει για μας όλα αυτά που ως τώρα, ονομάζαμε ''τυχαία''....!

Σε οτιδήποτε κι αν δώσουμε τη προσοχή μας, οπουδήποτε εστιάσουμε για πολύ, αυτό προσελκύουμε στην πραγματικότητα μας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας έχουν τις ανάλογες δονήσεις, οι οποίες εκπέμπουν τα ανάλογα ''σήματα''. 

Μπορούμε αλλάζοντας τις σκέψεις μας και τον τρόπο που νιώθουμε, να αλλάξουμε όλη τη ζωή μας. Αρκεί να το αντιληφθούμε, και να το ζητήσουμε δυνατά μέσα από τη καρδιά μας. Και να είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε γι αυτό. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσουμε τη βολή μας, τις συνήθειες μας και κυρίως τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς, που μας θέλουν ‘θύματα’, ανήμπορους να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Και βέβαια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε, είναι η Ευγνωμοσύνη! Νιώθοντας αληθινή ευγνωμοσύνη, για αυτό που θέλουμε να συμβεί, - σαν να έχει ήδη συμβεί - στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στο Σύμπαν, ότι το θέλουμε πραγματικά, ότι το περιμένουμε, ότι είμαστε ανοιχτοί να το λάβουμε, και έτσι το Σύμπαν ανταποκρίνεται θετικά στο «αίτημα» μας!

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη ανυψώνουμε τη συχνότητα της ενέργειας μας σε ανώτερα αγγελικά επίπεδα και αναλαμβάνουμε δράση!

Λένε πως η ευγνωμοσύνη είναι το δικό μας δώρο προς το Θεό… Ας το θυμόμαστε αυτό πάντα, στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές! Ευχαριστώντας ακόμα και για τα εμπόδια, με ένα μαγικό τρόπο, αρχίζουν όλα να μετατρέπονται σε γεγονότα και καταστάσεις χρήσιμες για το Ανώτερο Καλό μας. Έτσι οι δοκιμασίες εξελίσσονται σε ευκαιρίες, για μια υπέροχη ζωή!

Μπορούμε πραγματικά, να δημιουργήσουμε το δικό μας θαύμα! Γιατί όχι; Ένα θαύμα την ημέρα…



Λιάνα Τελειώνη
www.UrantiaCenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου