Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αποδέσμευση, το Κλειδί του Μυστικού.....!!!

Μετά τη τεράστια επιτυχία του βιβλίου ''Το Μυστικό'' , ακολούθησαν – και ακολουθούν - πολλά άλλα υπέροχα βιβλία, που αναλύουν και ερμηνεύουν ακόμα πιο αναλυτικά, το Νόμο της Έλξης! Αυτό που στοχεύουν είναι στην ουσία, να ξεδιπλώσουν και να κάνουν πιο κατανοητό και ξεκάθαρο το Μήνυμα! Να τονίσουν δηλαδή… τα μυστικά του « Μυστικού» !

Τα καλύτερα ίσως και πιο εύστοχα, είναι εκείνα που γράφονται από τους ίδιους τους συγγραφείς και τους δημιουργούς του κλασικού «Μυστικού». Εντοπίζοντας τους λόγους και τις αιτίες που σε κάποιους ανθρώπους δεν δουλεύουν αυτές οι αρχές, ξεκαθαρίζουν το τοπίο και όλοι συγκλίνουν σε μια τεράστια βασική αποκάλυψη! 

Ακόμα κι όταν πολλοί επιμένουν πως ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες του περίφημου νόμου της Έλξης, ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν να γίνονται σωστά, υπάρχει κάτι που υπονομεύει και εμποδίζει το αποτέλεσμα! Είναι κάτι το οποίο συμφωνούν και αναλύουν όλοι πλέον οι συντελεστές του «Μυστικού», αλλά και πολλοί άλλοι! 

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις και τα ασύμφωνα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα μας, είναι εκείνα που μπλοκάρουν την αλλαγή που θέλουμε να πετύχουμε, που μας κρατάνε κολλημένους, και λειτουργούν αυτοκαταστροφικά, παρά τις όποιες προσπάθειες να προχωρήσουμε και να εξελιχτούμε!

Η Αποδέσμευση μας από χρόνιες πεποιθήσεις και η απελευθέρωση από τα αρνητικά συναισθήματα , που είναι καταγεγραμμένα στη κυτταρική μνήμη, είναι το Κλειδί, για την ελευθερία, την ευτυχία και την εσωτερική γαλήνη!

Υπάρχουν τεχνικές και θεραπείες, που βοηθούν στην απεγκλωβισμό της ‘φυλακισμένης’ ενέργειας, από το σώμα μας. Η Θεραπεία Εσωτερικής Αποδέσμευσης, είναι μια ενεργειακή ψυχοθεραπεία που μας βοηθάει να βγάλουμε από μέσα μας πράγματα που μας ταλαιπωρούν, φορτία που κουβαλάμε συνειδητά, ή ασυνείδητα!

Συχνά, αυτά που νομίζουμε ότι θέλουμε, είναι τελείως αντίθετα, με αυτά που πραγματικά πιστεύουμε για τα ‘θέλω μας’! Για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλα όσα θέλουμε, πρέπει να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από τα παλιά προγράμματα και τους εσωτερικούς περιορισμούς.

Μερικές φορές, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα αυτά, μοιάζουν να αρνούνται να μας ‘εγκαταλείψουν’! Η αλήθεια όμως είναι ότι εμείς αρνούμαστε να τα αφήσουμε ελεύθερα, γιατί έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά! Προτιμάμε να πονάμε, παρά να αντιμετωπίσουμε την αλλαγή, ακόμα κι αν γνωρίζουμε πως είναι για κάτι καλύτερο! 

Αλήθεια είναι επίσης, πως όλα αυτά που μας μπλοκάρουν, είναι έτοιμα να φύγουν ανά πάσα στιγμή, τίποτα δεν τα εμποδίζει, όταν βρούμε το κατάλληλο τρόπο, που μας ταιριάζει!

Μην ανησυχείτε, όλα αυτά είναι ανθρώπινα! Όλα γίνονται και όλα αλλάζουν, αρκεί να πάρουμε τη ‘μεγάλη’ απόφαση της αλλαγής! 

Πάρτε τη δύναμη σας, ''τολμήστε'' την αλλαγή, κοιτάξτε μπροστά και απελευθερώστε τη ζωή σας!!! 





Δροσοσταλίδα
Λιάνα Τελειώνη
Θεραπεύτρια «Εσωτερικής Αποδέσμευσης» 
E.F.T «Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης», 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου