Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πρόσκληση στην Tύχη.....!!!!

                         
Όλοι οι λαοί, σε Ανατολή και Δύση, από καταβολής κόσμου, πίστεψαν κι εξακολουθούν να πιστεύουν στη δύναμη της θεάς Τύχης, και προκειμένου να την έχουν με το μέρος τους χρησιμοποιούν ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ !

Σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις, υπάρχουν τελετές για επίκληση της τύχης καθώς και σχετικά έθιμα που τηρούνται με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια, όπως για παράδειγμα το να τοποθετούνται σε περίοπτες θέσεις μέσα στο χώρο μας αλλά και πάνω στο σώμα μας, σύμβολα -φυλαχτά καλοτυχίας, προσκλήσεις και παρακλήσεις προς τη θεά Τύχη.

Ο ερχομός του καινούριου χρόνου συνδέεται στενά με όλα τα παραπάνω, και ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε ή δεν πιστεύετε, στο κατά πόσον αυτά λειτουργούν, δεν έχετε να χάσετε τίποτα να τα εφαρμόσετε.

* Κρεμάστε ένα γούρι στην πόρτα του σπιτιού σας.

* Αλλάξτε την κλειδοθήκη σας με μια άλλη που να έχει ένα τετράφυλλο τριφύλλι, ή ένα πέταλο, ή ένα ρόδι, ή ένα βελανίδι, και φροντίστε στον κρίκο της κλειδοθήκης να έχετε πάντα κρεμασμένα τρία κλειδιά-υποτίθεται ότι θα ανοίξουν τις πόρτες του πλούτου, της υγείας και του έρωτα.

* Μόλις μπει ο καινούριος χρόνος, σπάστε ένα ρόδι έξω από την πόρτα του σπιτιού σας, υποτίθεται ότι έτσι τα αγαθά θα ρέουν άφθονα όλο το χρόνο στο σπιτικό σας.

* Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε και την κρεμύδα που συμβολίζει τη ζωή και τη δύναμη.
* Τοποθετήστε σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι, ή κρεμάστε στο λαιμό σας έναν από τους παρακάτω κρυστάλλους που θεωρείται ότι αυξάνουν τις πιθανότητες καλοτυχίας: ζαφείρι, ζιργκόν, μαργαριτάρι, μάτι της γάτας, μάτι της τίγρης, νεφρίτης, οπάλιο, περίδοτο, ρουμπίνι, σμαράγδι, και πράσινη τουρμαλίνη.

Α, και το πιο σημαντικό: Σταματήστε να σκέφτεστε και να πιστεύετε ότι δεν είστε τυχεροί, ότι η τύχη ποτέ δεν σας ευνοεί, ή ότι η μοίρα σας έχει καταδικάσει στην ατυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου