Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πως μπορώ να προσελκύσω περισσότερα χρήματα ;

Το πορτοφόλι μας ίσως είναι ένα μέσο για να μας βοηθήσει.

Είναι γεγονός ότι τα χρήματα στην σημερινή εποχή απασχολούν πολλούς ανθρώπους και μάλιστα πάρα πολύ.

Τα πάντα στη Γη είναι συνδεδεμένα με αλληλεπιδράσεις ενέργειας και το ίδιο συμβαίνει και στα χρήματα μας, που μάλιστα υπόκεινται σε ορισμένους νόμους. 

Με βάση αυτούς τους κανόνες - συμβουλές συστήνονται και οι παρακάτω τεχνικές προσέλκυσης χρημάτων στο πορτοφόλι μας. 

Κάποιοι θα το ονομάσουν προκαταλήψεις, αλλά εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις πολύ απλές μεθόδους, πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα τους και θα μπορούσαμε όλοι να εξετάσουμε την εφαρμογή τους αν πρόκειται να προσελκύσουμε τα χρήματα και να βελτιώσουμε τις οικονομικές μας υποθέσεις. 

Εμείς δεν ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να τις ακολουθήσουν τυφλά, απλά να είναι ενήμεροι. Η εφαρμογή τους δεν θα έχει καμία δυσκολία ή βλάβη αλλά τα οφέλη που μπορούν να φέρουν, ομολογώ, ότι είναι θεαματικά.

Ένα πορτοφόλι είναι κάτι περισσότερο από μια θήκη που κρατά τα κέρματα, τα χαρτονομίσματα και τις πιστωτικές μας κάρτες - είναι το σπίτι για τα χρήματά μας και όλα όσα σχετίζονται με αυτό. 

Έτσι σκεπτόμαστε πόσο εύκολα κυκλοφορεί η θετική ενέργεια σε ένα καθαρό, προσεγμένο σπίτι και το συνδυάζουμε με την αίσθηση που πρέπει να έχει το πορτοφόλι μας. 

Το πορτοφόλι μας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει όλα αυτά, οπότε φροντίζουμε να το κρατάμε σε ασφαλές σημείο και σε καλή κατάσταση.

Καταρχάς, τα χρήματα και ο πλούτος έλκονται από άτομα που τα αντιμετωπίζουν με σεβασμό, με ευγνωμοσύνη και τα εκτιμούν, γι 'αυτό κρατάμε το πορτοφόλι μας σε ειδικό χώρο. Φυσικά όταν μπαίνουμε στο σπίτι, δεν το παρατάμε οπουδήποτε π.χ. πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Θα πρέπει πάντα να γνωρίζουμε πού είναι το πορτοφόλι μας και θέση που θα θεωρούμε ασφαλή.
Επιλέγουμε το «σπίτι» για τα χρήματά μας λοιπόν προσεκτικά. Ένα καλό πορτοφόλι πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να κρατήσει όλα όσα χρειαζόμαστε και αν είναι δυνατόν, να κρατά τα χρήματα χωρίς να τσαλακώνονται. 
Επίσης βεβαιωνόμαστε ότι το πορτοφόλι μας είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να περιέχει περισσότερα χρήματα απ' ό, τι συνήθως έχουμε μέσα - αυτό θα βοηθήσει να προσελκύσουμε περισσότερα χρήματα για να γεμίσει τον ελεύθερο χώρο.

Επιλέγουμε επίσης ένα ιδανικό χρώμα για το πορτοφόλι μας, για την προσέλκυση του πλούτου! Δηλαδή;

Το μαύρο ή το σκούρο μπλε αντιστοιχούν στο υδάτινο στοιχείο. Το νερό λοιπόν είναι υπεύθυνο για τον πλούτο και την ευημερία μας ενώ το μαύρο παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι το καλύτερο χρώμα για ένα πορτοφόλι.

Το λευκό, γκρι, ασημί ή χρυσό λέγεται ότι είναι υπεύθυνο για τη σταθερότητα και τη μονιμότητα και θα μπορούσε να εμποτίσει τις οικονομικές μας υποθέσεις με αυτές τις ιδιότητες. 

Ο χρυσός σχεδόν πάντα συνδέονταν με την πολυτέλεια και τον πλούτο και θα βοηθήσει στην προσέλκυση αυτών στη ζωή μας.

Το κόκκινο είναι το χρώμα που ενεργοποιεί τη θετική ροή του χρήματος σε ένα πορτοφόλι.

Το πράσινο είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη. Ένα πράσινο πορτοφόλι συμβάλλει θετικά στην οικονομική μας κατάσταση.

Το κίτρινο ή το καφέ συνδέονται με το στοιχείο της Γης και θα προσθέσει τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας για αύξηση του εισοδήματος μας.

Πέρα από το χρώμα είναι σημαντικό να φροντίσουμε να μην κρατάμε οικογενειακές φωτογραφίες στο πορτοφόλι μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες στύβουν την ενέργεια και «αποσπούν» τα χρήματα μακριά από το πορτοφόλι μας.
Διατηρούμε πάντα ένα μικρό χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι μας, για να αισθανόμαστε ασφαλείς, ενώ το κρατάμε τακτοποιημένο και καθαρό και αν είναι πάρα πολύ φθαρμένο, κατεστραμμένο ή λερωμένο, αγοράζουμε ένα νέο. Επιλέγουμε επίσης ένα πορτοφόλι προσεκτικά. Το πορτοφόλι μας θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας, αλλά όχι απαραίτητα ακριβό. 

Είναι καλύτερα να αγοράσουμε ένα με σταθερές, άνετες θήκες με χωρίσματα για τους λογαριασμούς, παρασκευασμένο από γνήσιο δέρμα. Ο λόγος είναι ότι το τεχνητό δέρμα είναι νεκρό και δεν μεταδίδει την ενέργεια και αυτό που χρειάζεται το πορτοφόλι είναι "φόρτιση", η οποία του επιτρέπει να εργάζεται συνεχώς για να προσελκύει χρήματα.

Ποτέ να μην κρατάμε αποδείξεις στο πορτοφόλι μας, γιατί είναι η απόδειξη των χρημάτων που δεν έχουμε πια και θα προσελκύσουμε μόνο πληρωμές και χρέος. Κάτι που δεν συνίσταται και για τις πιστωτικές κάρτες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν χρέος αντί τον πλούτο σε πολλούς ανθρώπους.

Να σημειωθεί ότι ο καθένας επιλεγεί αν θα ακολουθήσει αυτές τις τεχνικές και φυσικά ας μην περιμένουμε εισροή χρημάτων συνέχεια. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η εξεύρεση χρημάτων δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο για την επίτευξη κάποιων πραγμάτων που ονειρευόμαστε. 

Για παράδειγμα, μια αξιοπρεπή ζωή που θα αγοράσουμε μερικά στοιχεία που απαιτούνται, κλπ. Άλλωστε μην ξεχνάμε την παροιμία: «Αν τα χρήματα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε, τότε τελικά αυτό είναι το μόνο που έχουμε»


Ρένα Κολιοπάνου
Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου