Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η αγάπη είναι ενέργεια που ενώνει.....!!!

Η αγάπη είναι ενέργεια που ενώνει και λειτουργεί το σύμπαν κύτταρα μας, τα όργανα μας, το σώμα μας. Τα αρνητικά συναισθήματα μας εμποδίζουν να συγχωρήσουμε, να απαλλαγούμε από το παρελθόν, μας κλείνουν την καρδιά μας, μας αφαιρούν τη δυνατότητα να αγαπάμε και να μας αγαπούν.

Τα αρνητικά συναισθήματα μας αφαιρούν τη δυνατότητα του Δημιουργού, ο δημιουργός δημιουργεί, μόνο όταν είναι στο παρών (τα αρνητικά συναισθήματα, δεν μας έχουν αλυσοδεμένους μόνο στο παρελθόν αλλά και με το συνεχή φόβοτου μέλλοντος), αλλά και μας στερούν την αγάπη που είναι η δύναμη της δημιουργίας.

Είμαστε κατασκευασμένοι από το δημιουργό μας, να λειτουργούμε μόνο με αγάπη, διαφορετικά κόβουμε τη σύνδεση μαζί Του, το σώμα μας μπαίνει σε ζωώδη κατάσταση μάχης ή φυγής και αρρωσταίνουμε. 

Στο άρθρο αυτό περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια πως από πρίγκιπες γινόμαστε τέρατα και τι επιπτώσεις έχει αυτό στο σώμα μας.
Συνειδητοποιήστε το ή θα είμαστε άνθρωποι κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση του Δημιουργού μας, θα ζούμε ευτυχισμένοι, υγιείς και η ζωή μας θα είναι ένα θαύμα ή θα μετατρεπόμαστε από πρίγκιπες που είμαστε προορισμένοι,σε βάτραχους, σε τέρατα, σε άλογα ζώα (ζώα χωρίς λογική), θα αρρωσταίνουμε και θα ζούμε δυστυχισμένοι. 

Ξυπνήστε συνειδητοποιείστε τι είσαστε το εγώ σας, η ψευδαίσθηση για το τι είστε σας δημιουργεί όλα τα προβλήματα σας, μετανοήστε αλλάξτε το νου σας, είμαι δίπλα σας για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον πραγματικό εαυτό σας και να πετάξετε.

Τα παγιδευμένα αυτά συναισθήματα μας δημιουργούν πόνο, δυσλειτουργία στα όργανα του σώματος μας και στη συνέχεια ασθένεια. Το χειρότερο όμως μας εξασκούν σημαντικότατη επιρροή στον τρόπο που σκεπτόμαστε, της επιλογές που κάνουμε αλλά και το στρες που εκδηλώνουμε. 

Αν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα τα οποία δονούνται σε κατώτερες συχνότητες έλκουμε αντίστοιχα αρνητικά συναισθήματα διότι δονούνται στις ίδιες συχνότητες.

Επίσης τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα που είναι αρνητικές ενέργειες συγκεντρώνονται γύρω από την καρδιά μας, δημιουργούν τοίχο γύρω από την καρδιά μας, και μας μπλοκάρουν να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, όταν δεν δίνουμε και παίρνουμε αγάπη χάνουμε τα πάντα ζωή σημαίνει αγάπη. 
Μπορούμε να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα στα βιβλία μου, στα σεμινάρια μου, στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr, στις εκπομπές μου, στην επικοινωνία συνεχώς μαζί σας, σας παρέχω όλα τα εργαλεία ν' απαλλαγείτε από όλα τα βαρίδια του παρελθόντος και να πετάξετε από υγεία και χαρά,είμαι πάντα δίπλα σας,
με άπειρη χωρίς όρους αγάπη.

Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας Spiritual Healer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου