Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Απάλλαξε το σπίτι σου από την αρνητική ενέργεια.....!!!

Οι αρχαίοι πολιτισμοί σου δίνουν μαθήματα καθαριότητας :
Το σπίτι μας φορτίζεται με την αρνητική ενέργεια που εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε. Kαθαρίζοντας ενεργειακά το χώρο σου, η ροή της ενέργειας γίνεται πιο αρμονική, η αντίσταση στις αρνητικές σκέψεις ισχυροποιείται και η διάθεσή σου είναι πιο θετική.

Καθάρισέ το από τη Σκόνη
H σκόνη, η βρομιά και η αταξία μπλοκάρουν το τσι, την ενεργειακή ροή. Χρησιμοποίησε καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς τοξικά χημικά συστατικά και άνοιγε τις μπαλκονόπορτες για να αναζωογονείται ο αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού. Επίσης, άφηνε τον ήλιο να διεισδύει στα δωμάτια και μην τα κρατάς κλειστά και σκοτεινά.

Ξεκίνα τον Ενεργειακό Καθαρισμό
Ρϊξε αλάτι Βασίζεται στο φενγκ σούι και χρησιμοποιείς θαλασσινό αλάτι χωρίς χημική λεύκανση. Zέστανε το αλάτι σε πυρίμαχο σκεύος με καμινέτο και αρωμάτισε το χώρο σου.

Κάψε βότανα
Ακολούθησε μια πανάρχαια ιεροτελεστία των Mάγια καίγοντας βότανα στο σπίτι. Προμηθεύσου φασκόμηλο ή δεντρολίβανο και κάψ' τα αφήνοντας το άρωμά τους στο χώρο. Εναλλακτικά βύθισε το φασκόμηλο ή το δεντρολίβανο σε ένα μπολ με ζεστό νερό και άφησέ το να εξατμιστεί, τοποθετώντας το πάνω στο καλοριφέρ.

Φτιάξε σακουλάκια με δεντρολίβανο ή φασκόμηλο και βάλ' τα κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας. Κάθε φορά που εσύ ή κάποιος άλλος μπαίνει στο σπίτι, η αρνητική ενέργεια θα μένει στην είσοδο και δε θα εισχωρεί στο εσωτερικό του σπιτιού.

Xτύπα παλαμάκια !
Οι ινδιάνοι της Αμερικής έδιναν μεγάλη σημασία στην ενέργεια των ήχων. O ήχος θεωρείται πως αλλάζει τη δόνηση ενός χώρου και τα παλαμάκια δημιουργούν ήχο με υψηλές δονήσεις που απομακρύνει την αρνητική ενέργεια. Εναλλακτικά αγόρασε ένα μελωδό. Χρειάζεται τη δύναμη του αέρα για να κινηθεί. Έτσι, όταν τον τοποθετείς σε εσωτερικούς χώρους, φρόντιζε να τον κινείς συχνά. Kαλύτερα σημεία για να το κρεμάσεις είναι οι γωνίες και τα δοκάρια.

Αρωμάτισε
Η αρωματοθεραπεία έχει τις ρίζες της ήδη από τις πρώτες ανθρώπινες κοινωνίες και τη συναντάμε σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς. Για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου, χρησιμοποίησε τα εξής έλαια: καμφορά, άγριο κυπαρίσσι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο ή κέδρο. Eναλλακτικά, κάψε αρωματικά sticks από αιθέρια έλαια.

Βάλε ένα σιντριβάνι
Λειτουργεί ως φυσικός υγραντήρας και ως φυσικός ιονιστής ενώ ενεργοποιεί το στοιχείο του νερού, που συμβολίζει την αδιάκοπη ροή, την αφθονία και το άπειρο. Στην αγορά θα βρεις σιντριβάνια από κρυστάλλους σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Επίλεξε αυτά που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά και τοποθέτησέ τα με κατεύθυνση προς το Bορρά στο χώρο του σπιτιού που θέλεις να καθαρίσεις.

Προτίμησε την κρυσταλλοθεραπεία
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα: από τους παπύρους της αρχαίας Αιγύπτου μέχρι και τη Βίβλο αναφέρονται οι ιδιότητες και οι «δυνάμεις» τους. Η κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις σε συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτές οι δονήσεις, όταν γίνονται με τους κατάλληλα επιλεγμένους κρυστάλλους, μπορούν να απομακρύνουν την αρνητική ενέργεια. Eπίλεξε τρία είδη κρυστάλλων: λευκό χαλαζία, ροζ χαλαζία και αμέθυστο ? αυτά συνεργάζονται τέλεια. Τοποθέτησέ τους με κατεύθυνση προς το Nότο, όλους μαζί. Eπίσης, η μαύρη τουρμαλίνα και ο μαύρος αχάτης θεωρούνται καλοί για τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου.

Προσοχή! Μην αγοράζεις από πλανόδιους αρωματικά sticks, γιατί περιέχουν χημικές ενώσεις και όχι αιθέρια έλαια.

shape.gr
http://www.techne.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου