Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Η αφθονία και πως να την ενεργοποιήσετε στη ζωή σας....!!!!

                             
Aφθονία σημαίνει έλλειψη φθόνου

Πρέπει να απαλλαγείτε από το τελευταίο υπόλειμμα της ιδέας ότι υπάρχει μια θεότητα της οποίας η θέληση είναι να παραμείνετε φτωχοί ή όταν παραμένετε φτωχοί, εκπληρώνετε κάποιον ανώτερο σκοπό.

Υπάρχει στο σύμπαν ένα ευφυές υλικό που είναι τα πάντα και είναι μέσα σε κάθε τι, και το οποίο ζει σε όλα γύρω μας και μέσα μας, είναι ένα υλικό με συνειδητή ύπαρξη. Αναγκαστικά λοιπόν έχει την φύση και την εγγενή επιθυμία κάθε ζωντανής ευφυΐας για επέκταση της ζωής. 


Κάθε λοιπόν ζωντανή ύπαρξη πρέπει συνεχώς να ψάχνει για την επέκταση της ζωής. Άρα αυτόματα αποδεικνύεται από αυτό ότι είναι επιθυμία του Θεού να έχουμε αφθονία και να περνάμε καλά. Που σημαίνει ότι μας έχουν μάθει λάθος τα πράγματα μάλλον για να μας ελέγχουν και να μας κρατάνε στο σκοτάδι.
Ένας βασικός παράγοντας για την αφθονία στην ζωή σας είναι να σταματήσετε να φθονείτε τα κεκτημένα των άλλων. Γιατί αφθονία σημαίνει έλλειψη φθόνου. Ζείτε για να είσαστε δημιουργικοί και όχι ανταγωνιστές. 


Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να μπορέσετε να πάρετε αυτά που θέλετε αλλά με τέτοιο τρόπο, που όταν θα γίνει, κάθε πρόσωπο το οποίο επηρεάζεται θα έχει περισσότερα από όσα έχει τώρα.

Να θυμάστε ότι τα πλούτη σε ανταγωνιστικό επίπεδο δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά και μόνιμα. Είναι σήμερα δικά σας και αύριο κάποιου άλλου. Για αυτό ξεπεράστε εντελώς τον ανταγωνιστικό τρόπο σκέψης.

Δεν πρέπει να σκέφτεστε ούτε στιγμή ότι υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα. Την στιγμή που αρχίζετε και σκέφτεστε ότι τα λεφτά είναι περιορισμένα και ελέγχονται από άλλους και ότι θα πρέπει να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να αλλάξετε τους νόμους ώστε να σταματήσετε αυτή την διαδικασία, εκείνη την στιγμή μπαίνετε σε ένα ανταγωνιστικό τρόπο σκέψης και χάνετε την δυνατότητα που σας δημιουργείτε εκείνο το διάστημα.

Ποτέ μην κοιτάτε τους ορατούς πόρους. Πάντα να κοιτάτε τα απεριόριστα πλούτη του άμορφου υλικού και να ξέρετε ότι θα σας έρθουν όσο πιο γρήγορα μπορείτε να τα δεχτείτε και να τα χρησιμοποιήσετε

Να θυμάστε ότι το χρήμα είναι ένα σύμβολο της δημιουργικής μας ενέργειας. 


Η ικανότητα να κερδίζουμε και να σπαταλάμε χρήματα με ευκολία, βασίζεται στην ικανότητά μας να αφήνουμε την ροή της ενέργειας της ύλης να ρέει αβίαστα στην ζωή μας, καθώς και να είμαστε εμείς οι ίδιοι ένα κανάλι του σύμπαντος.

Μπέλλα Κυδωνάκη
www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου