Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

O τρόπος που σκεπτόμαστε...


Επηρεάζει την υγεία μας ο τρόπος που σκεπτόμαστε.?

Ναι ο τρόπος που σκεπτόμαστε και ο τρόπος που σαν άτομα λειτουργούμε επηρεάζουν την υγειά μας σε μεγάλο βαθμό.

Κατά κύριο λόγο και αρχικά θα συμφωνήσετε ότι το ψυχολογικό στρες που δέχεται η που ο κάθε ένας μας προκαλεί στον εαυτό του είναι από τους κυριότερους παράγοντες που έχουν κακή επίπτωση στην υγεία μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ να μάθουμε να ελέγχουμε τα διάφορα στρες που μας επηρεάζουν να τα μειώνουμε στο ελάχιστο να αποφεύγουμε τη συσσώρευση αυτών και να μάθουμε να τα εξουδετερώνουμε,

Με πιο τρόπο ? Είναι απλό αναγνωρίστε το λόγο και τους παράγοντες που το προκαλούν αυτού το στρες την πίεση το άγχος που αισθάνεστε, μπορείτε , κάτι συμβαίνει κάποιος η και αυτή η έλλειψη αυτού του κάτι, πολύ συχνά την εποχή μας είναι η ανεργία .

Ένας καλός κανόνας είναι να γνωρίζουμε τον εαυτό μας καλά να θέτουμε στόχους στην ζωή εφικτούς για μας να βλέπουμε και άλλες δυνητικές επιλογές στην ζωή.

Να είμαστε συγκροτημένοι και να γνωρίζουμε τι θέλουμε πριν αρχίσουμε να ζητούμε από άλλους οτιδήποτε .

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΡΕΣ (ΑΓΧΟΣ)

Με την άσκηση τα χόμπι τις διακοπές την καλή παρέα τη διασκέδαση και με ότι άλλους τρόπους μπορούμε να επιλέξουμε για να βγούμε από την καθημερινότητα.

Τα διάφορα στρες έχουν άμεσα σωματικά συμπτώματα όπως πονοκέφαλο, αδιαθεσία καταβολή δυνάμεων(αδυναμία )ανορεξία κατάθλιψη δύσπνοια ταχυκαρδία γενικά μας κάνουν να αισθανόμαστε άρρωστοι άκεφοι.

Το κατά ποσό αυτά όλα τα συμπτώματα είναι από άγχος η κάτι άλλο μόνο ο ιατρός μπορεί να ξεκαθαρίσει γι αυτό εάν σας παρουσιάζονται συμπτώματα σαν αυτά που αναφέρω πιο πάνω τότε μη αμελείτε επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Το κυνήγι του χρήματος και του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού ποτέ δεν έφεραν σε κανένα τη χαρά και την ευτυχία εάν έχασαν την υγεία τους γι αυτά.

Η σωστή λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος.

Το να γνωρίζει κανείς τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος βοηθά στο να το προφυλάσσει από τα κακά και την αρρώστια.

Μάθετε λοιπόν όσο το δυνατό περισσότερα γίνεται γύρω άπω τη λειτουργία του οργανισμού σου μάθε όμως αλήθειες και όχι μύθους.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. πρέπει να αντιληφθούμε ότι την ευθύνη για την υγεία μας ολοκληρωτικά την έχουμε εμείς οι ίδιοι και κανείς άλλος .ούτε το κράτος ούτε οι ιατροί ούτε η κυβέρνηση φέρουν την ευθύνη για τη σωματική υγιεινή του καθενός μας.

Το πότε θα φας, τι θα φας και πόσο το καθορίζεις εσύ.

Το πότε θα λουστείς και πως, το εάν θα καπνίσεις και πόσο, το εάν θα πίνεις και πόσο καθώς και όλες τις ατομικές μας λειτουργίες τις καθορίζουμε εμείς γι αυτό λοιπόν ο καθένας για τον εαυτό του φέρουμε την ευθύνη για την υγεία μας

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

http://www.womanshealth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου