Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δέκα Μηνύματα για όλη τη Χρονιά...!!!


1. Ξεκίνα μια καινούργια ζωή. Μην αφήνεις τα λάθη και τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων να σε κρατάνε αλυσοδεμένο στο παρελθόν.

2. Συγχώρεσε τους ανθρώπους που σε έβλαψαν, επίτρεψέ τους να αλλάξουν τη ζωή τους. Όσο δεν τους συγχωρείς θα συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια που έκαναν και παλιότερα.

3. Κάνε σχέδια για την πνευματική σου πρόοδο. Κάνουμε σχέδια για πολλά πράγματα, όπως αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, σπιτιού, εξοχικού, αλλαγή εργασίας... όλα αυτά είναι καλά, αλλά το πιο σημαντικό σχέδιο είναι αυτό της πνευματικής σου προόδου.

4. Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα της εκδίκησης. Σου καταστρέφει τη μελλοντική σου πρόοδο και τη μελλοντική σου ζωή. Ποτέ μην προσπαθήσεις να πάρεις εκδίκηση.

5. Όταν δύσκολοι άνθρωποι έρχονται κοντά σου αναγκάζοντάς σε να τους κρίνεις, να τους μισήσεις ή να τους εκδικηθείς, να είσαι πολύ προσεκτικός. Μπορεί να δηλητηριάσεις τη ζωή σου και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να κάνουν.

6. Πάντα να προσπαθείς να βοηθάς τους συναισθηματικά πληγωμένους. Κάνοντάς το αυτό εμπνέεσαι βαθιά.

7. Προσπάθησε να υπερβείς τη ζήλια. Να είσαι χαρούμενος όταν άλλοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο επιτυχημένοι από σένα. Η ζήλια παράγει δηλητήρια μέσα στον οργανισμό σου.

8. Προσπάθησε σιγά-σιγά να εννοήσεις την ενότητα του ανθρώπινου είδους. Δες ότι μέσα σε κάθε ζωντανή ύπαρξη κατοικεί ο ίδιος Θεός.

9. Να εξασκείσαι καθημερινά στην πειθαρχία με τη μελέτη, το διαλογισμό και βρες να κάνεις μια δημιουργική υπηρεσία.

10. Να προσεύχεσαι για τους ηγέτες του κόσμου. Χρειάζονται τις προσευχές σου για να έχουν σωστή καθοδήγηση και ψυχική ενέργεια ώστε να παίρνουν σωστές αποφάσεις. Είτε σου αρέσουν είτε όχι, επηρεάζουν τον κόσμο.

Προσευχήσου να τους δίνεται σοφία, γνώση, έμπνευση και φως και έτσι να καταλάβουν τελικά ότι βρίσκονται σε θέσεις μεγάλης ευθύνης και να κάνουν τα σωστά πράγματα.


The Birth of Christ
Torkom Saraydarian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου