Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δημιουργικότητα και εξυπνάδα.....!!!!


Τι σημαίνει δημιουργικότητα;
Δημιουργικότητα σημαίνει δημιουργική σκέψη και δημιουργική δράση. Δημιουργικότητα σημαίνει πρόοδος.

Δουλέψτε έξυπνα!

Η πρόοδός σας είναι αποτέλεσμα της εξεύρεσης των καλύτερων, των γρηγορότερων, των φθηνότερων, των ευκολότερων, των διαφορετικών τρόπων δράσης, για την αντιμετώπιση των διαφόρων καταστάσεων. Για να το επιτύχετε αυτό, απαιτείται εξυπνάδα και συνεχής εξάσκηση της δημιουργικής σας σκέψης.

Τι σημαίνει εξυπνάδα;
Εξυπνάδα δεν είναι οι καλοί βαθμοί στο σχολείο ή ο υψηλός βαθμός IQ. Εξυπνάδα είναι να ενεργείς γρήγορα και κυρίως να επιτυγχάνεις αποτελέσματα. Η εξυπνάδα συνδέεται άμεσα με την δημιουργικότητα, η οποία αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα προόδου και το κλειδί της επιτυχίας σας για το μέλλον.

Δουλέψτε πραγματικά
Εξυπνάδα είναι να δουλεύεις πραγματικά και όχι απλά να απασχολείσαι.
Να αξιοποιείς τον χρόνο σου και να μην τον σπαταλάς. Εξυπνάδα είναι να κάνεις περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Εξυπνάδα είναι να ασχολείσαι με τα σημαντικά, αυτά που σου προσφέρουν μεγαλύτερη αξία και περισσότερα κέρδη. Μάθετε να δίνετε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα, μάθετε να παίρνετε αποφάσεις και η επιτυχία σας είναι κοντά.

Όλα είναι δυνατά

Έρευνες και μελέτες επάνω στη δημιουργική σκέψη και δράση των ανθρώπων έχουν δείξει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην μπορείτε να λύσετε, κανένας στόχος που να μην μπορείτε να πετύχετε και κανένα εμπόδιο που να μην μπορείτε να υπερβείτε, εάν γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε την δημιουργική σας σκέψη.

Κερδίστε περισσότερα, πιο γρήγορα
Με το να σκέφτεστε και να ενεργείτε πιο δημιουργικά, τα κέρδη σας μπορούν να είναι πολλαπλάσια. Κάθε ένας θέλει να κερδίζει περισσότερα, να προάγεται στην εργασία του πιο γρήγορα και να απολαμβάνει καλύτερη κοινωνική θέση, κύρος και αναγνώριση. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα εάν παράγετε περισσότερα, καλύτερη ποιότητα, φθηνότερα, γρηγορότερα. Αυτό όμως απαιτεί να σκέφτεστε και να ενεργείτε διαφορετικά, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας.

Επιταχύνετε τους ρυθμούς σας

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι η δημιουργικότητα είναι μια δεξιότητα, μια συνήθεια, που μαθαίνεται και αναπτύσσεται μέσα από την καθημερινή εξάσκηση. Με την ανάπτυξη της δημιουργικότητας επιταχύνετε την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία.
                   
Οξύνοντας τη δημιουργική σκέψη και εξασκώντας την καθημερινά, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε την αξία των προσπαθειών σας και γρήγορα να αυξήσετε την ποιότητα και την ποσότητα των απολαβών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου